Wie ben ik?

Mijn naam is Cindy Kuijpers. Ik ben begin jaren 90 afgestudeerd als wiskundig ingenieur, waarna ik wetenschappelijk onderzoek ben gaan doen. In 2001 heb ik mijn PhD behaald in de toegepaste wiskunde.  Inmiddels ben ik al vele jaren werkzaam als universitair docent logistiek/supply chain management.
Een aantal jaren geleden kwam ik als cliënt in aanraking met de therapievorm Matrixkleurentherapie. Ik was bijzonder onder de indruk van de effecten van deze bijzondere therapievorm. Daarom heb ik in 2015 besloten om minder als docent gaan werken en de opleiding Matrixkleurentherapie te gaan volgen.
Inmiddels heb ik deze opleiding afgerond en ben ik mijn eigen praktijk voor Matrixkleurentherapie gestart:  Praktijk Isano.

Gegevens praktijk

KvK-nummer:  73463965
AGB-code (praktijk): 90066976
AGB-code (therapeut): 90107908   

Als therapeut ben ik aangesloten bij:
–  Beroepsvereniging: LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten, voorheen VNT).
–  Koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg)
–  Geschilleninstantie SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg), waarmee ik voldoe aan de Wkggz (Wet       Kwaliteit, klachten en geschillen zorg).

 

Mijn natuurgeneeskundige opleiding

Alle bovenstaande opleidingen heb ik gevolgd bij Instituut Blokdijk, Eindhoven en zijn erkend door de Stichting Nederlands Register voor Opleidingen (SNRO).

Bovendien heb ik nog gevolgd bij/via Instituut Evenwijs in Balk:

Sluit Menu