Voedselintolerantietesten

In het bedrijfsleven is het algemeen bekend dat, als de input van een systeem van slechte kwaliteit is, de output van het systeem ook van slechte kwaliteit zal zijn. Dit geldt ook voor het menselijk lichaam: als we ons lichaam vol stoppen met slechte voeding kan dit leiden tot klachten. Maar wat is nu slechte of goede voeding? Het internet staat vol met tips, maar deze spreken elkaar vaak tegen. Dus wat moeten we nu geloven?
Ik kan voor u een voedingsadvies op maat ontwikkelen, dat gebaseerd is op wat uw lichaam zelf aangeeft. Dit doe ik door te kijken naar hoe uw lichaam reageert op (testbuisjes van) bepaalde voedingsmiddelen: indien er sprake is van een voedingsintolerantie zal er sprake zijn van een verhoogde spanning van uw bindweefsel.

Voor welke klachten?

Voedingsintoleranties kunnen leiden tot een groot scala aan klachten: o.a. darmklachten, hoofdpijn, vermoeidheidsklachten, eczeem en andere soorten huiduitslag, spierpijn, gewrichtsklachten, ontstekingen en astma. Maar ook bij bijvoorbeeld psychische klachten, ADHD en fybromyalgie kan een goed voedingsadvies zinvol zijn.

Sluit Menu